Glad sommar och välkomna på den nya galan i höst

Publicerad: 2024 . 06 . 25

Som ordförande för Svenska Kreditföreningen är det med stor glädje och stolthet jag vill uppmärksamma Credit Management & Compliance Awards 2024 – årets stora gala som går av stapeln på anrika Hamburger Börs.

Varje dag möter vi i våra roller inom kreditvärlden otaliga utmaningar och möjligheter. Vi hanterar komplexa situationer, arbetar med hög precision och strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Det är ett arbete som ofta sker i det tysta, men som har en enorm påverkan på både företag och individer.

Credit Management Awards är en unik möjlighet att hylla och lyfta fram de hjältar inom vårt yrke som verkligen gör skillnad. Det handlar om att erkänna och fira de kreditmedarbetare som med sin kompetens, empati och engagemang dagligen bidrar till att stärka vårt samhälles ekonomiska välbefinnande.

Jag vill därför uppmana er alla att nominera de kollegor som ni anser förtjänar att stå i rampljuset. Kanske är det en medarbetare som alltid går det där extra steget för att hjälpa en kund? Eller en ledare som inspirerar och motiverar sitt team på ett enastående sätt? Oavsett anledning, låt oss tillsammans se till att dessa individer får den uppmärksamhet och erkänsla de förtjänar.

Galan på Hamburger Börs kommer att bli en oförglömlig kväll fylld med glädje, inspiration och firande av våra mest framstående kollegor. Det är ett tillfälle att nätverka, dela erfarenheter och tillsammans hylla framgångarna inom vårt yrke.

Så tveka inte – nominera din kandidat till Credit Management & Compliance Awards 2024 idag!
Låt oss tillsammans skapa en oförglömlig kväll där vi firar det bästa inom kreditvärlden.

Varmt välkomna till en magisk kväll på Hamburger Börs den 16 oktober 2024!

Med detta får vi från styrelsen önska alla medlemmar en glad sommar och på återseende i höst!

Med vänlig hälsning,

Alexander Jute,
Ordförande, Svenska Kreditföreningen

Relaterade Nyheter